Service

Notice the difference

Excellente service en persoonlijke benadering staat bij Melik Shoes voorop. Op deze website kunnen we slechts een greep uit onze collectie presenteren. Benieuwd naar de totale nieuwe collectie, onze service en de Melik beleving? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een presentatie bij u in de zaak of een bezoek aan onze showroom. Waar u kleurenstalen en materialen bij elkaar kunt leggen om de best combinerende schoenen bij uw fashion en volledig afgestemd op de behoefte van uw klanten, in te kopen.

Met Melik Shoes onderscheidt u zich van de massa. Bijkomend voordeel is dat u de mogelijkheid heeft kleine aantallen af te nemen. Melik Shoes worden met zorg gemaakt en voor ze, na alle handmatige bewerkingen in de schoenendozen gaan, nauwkeurig gecontroleerd. Mocht onverhoopt toch blijken dat u een onvolkomenheid aantreft, vragen wij u dat direct te melden en binnen 7 dagen na levering ons per mail te informeren.

U kunt ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken op e-mail: m.alphan@melikshoes.com en telefoonnummers 013-8892082 of 06-27203689. 

 

 Site by QForma