fbpx

PONCHE Women

Ponche Woman

Ieder nieuw seizoen straalt je tegemoet met dit vrolijke, eigenzinnige merk. Onder de naam PONCHE brengt Melik een vrouwelijk nieuw schoenenmerk naar de Nederlandse markt. PONCHE richt zich op vrouwen met een passie voor kwalitatief mooie schoenen die hun vrouwelijkheid onderstrepen.

Zowel voor een stoere sneaker tot aan een vrouwelijk enkellaarsje slaag jij als fashionista bij PONCHE. Met een uitgesproken schoen maak je van een little black dress een onwijs gave outfit.
De collectie is ieder seizoen weer rijk door alle mooie details zoals opvallende ritsjes of stoere studs. De items uit de nieuwe collectie zijn stuk voor stuk echte wannahaves!

Met PONCHE haal je exclusiviteit in huis van hoge kwaliteit. Een merk dat niet op iedere hoek van de straat te koop is maar met zorg is samengesteld voor de vrouw die zich wil onderscheiden.

Er wordt veel zorg besteed aan de pasvorm en een aangenaam voetbed zodat je ook op hakken de hele avond zonder pijntjes uit de voeten kunt.

Maak jij het verschil? Bekijk alvast onze nieuwe collectie voor aankomend seizoen via de B2B of maak een inkoopafspraak om PONCHE te zelf te voelen en te beleven in onze showroom.