fbpx

Private Branding

Naast het uitbrengen van eigen collecties, produceert Melik Shoes private label collecties voor schoenen-en kleding merken.

Gezien COVID 19 is productie in Turkije interessanter geworden dan andere werelddelen, immers met een centrale ligging in Europa is Turkije makkelijk bereikbaar. Daarnaast heeft Turkije alle kennis en knowhow om prachtige producten te maken. Ze weten dit nog minder goed aan de Europese markt te verkopen. Hierin slaat Melik de brug.

Het grote voordeel van Melik ten opzichte van andere merken is dat Melik zijn eigen merk vertegenwoordigt en de productie zelf aanstuurt. Hierdoor is het toevoegen of juist weglaten van details, logo’s of afwijkende kleuren allemaal mogelijk. Op deze wijze is het mogelijk je eigen unieke collectie te creëren.

Ben je op zoek naar een vakkundige fabrikant, een betrouwbare partner en zakenrelatie binnen Europa die snel kan leveren, waar je betaalt in euro’s, die transporteert over de weg en waarvan de producten eerlijk tot stand komen? Informeer bij Melik naar de mogelijkheden.